Gå til hovedindhold

eSport

Hos Center for Socialpsykiatri og Rusmiddel (CSR) tilbyder vi eSport for borgere med interesse for gaming!

Indhold

  Med udgangspunkt i nogle populære eSports spiltitler vil der, både uden for spillet og ingame, blive arbejdet med følgende:

  • Angsthåndtering
  • Kommunikation
  • Skabe netværk
  • Koncentration

  Alt hardware/software er til rådighed i eSportslokalet, og det er derfor ikke nødvendigt selv at medbringe noget af dette.

  Deltagelse er gratis.

  Ønsker du at høre mere om tilbuddet eller at blive en del af holdet, er du altid velkommen til at kontakte en af trænerne. På grund af begrænsede pladser kan der forekomme ventetid. Der vil dog være mulighed for at blive skrevet på venteliste.

  Ofte stillede spørgsmål

  Målgruppen er borgere med tilknytning til CSR, som har interesse for gaming og som vurderes til at kunne profitere af tilbuddet.

  Der er intet krav om, at man gamer derhjemme, dog er det en fordel at kende til, hvad de mere populære PC spil går ud på. Det vigtigste er, at alle deltagere er villige til at gøre en indsats, samt ønsker at udvikle sig både som eSportsudøvere, men også personligt og socialt i forhold til resten af teamet.

  Målet er at skabe et team, hvor der igennem træningen af eSport arbejdes med at styrke og udvikle den enkelte deltagers personlige og sociale kompetencer.

  Aktiviteten foregår som udgangspunkt hver torsdag i tidsrummet 12:30 - 15:00.

  Vi mødes kl. 12:30 ved Bjerggade 4E, hvor vi har vores eget eSportslokale. Som udgangspunkt bruger vi den første halve time på at komme på plads samt til at tale om den forestående træning, og om hvad vi ønsker at arbejde med på dagen.

  Fra klokken 13:00 - 15:00 har vi mulighed for at omsætte teori til praksis ved hjælp af 10 lækre gamer PC´ere.

  Træningen vil blive udført af Ralf Olsen og Thomas Michelsen, som begge er ansat ved Center for Socialpsykiatri og Rusmiddel.

  Begge trænere er uddannede pædagoger og besidder relevant uddannelse inden for eSport.

  Foruden dette er begge trænere selv gamere, som har nydt computerspil igennem det meste af deres liv.